Η αγάπη μου και η τόσα χρόνια ενασχόληση μου με τις τέχνες γέννησε την ανάγκη να δημιουργήσω αυτό το blog με την φιλοδοξία να μοιραστώ με συνοδοιπόρους μου καλλιτέχνες , ποιητές , συγγραφείς , συνθέτες , μουσικούς , χορευτές , ζωγράφους , φωτογράφους , αρτίστες γλυκούς ξεχωριστούς της ψυχής μας τα πονήματα . ~Φάνυ Φωτεινή Πολέμη~

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ανάμεσα σε πέντε γραμμές - Ελληνικός Κινηματογράφος ( ένα μουσικό αναλόγιο)

Ένα μουσικό αναλόγιο με τραγούδια και σκηνές από τον ασπρόμαυρο Ελληνικό κινηματογράφο που αγαπήσαμε σε μια ιστορική αναδρομή απο το 1914- 1962.
Μία μουσική παράσταση , με τραγούδια Ελλήνων ηθοποιών που τραγούδησαν στις ταινίες τις εποχής εκείνης , και μερικές σκηνές από ταινίες που μας έχουν μείνει αξέχαστες .
Επί σκηνής η ηθοποιός Φάνυ Πολέμη στο τραγούδι και στην αφήγηση , ο μουσικός Μαρίνος Κωστόπουλος στο πιάνο και στο τραγούδι και ένα video wall που θα μας φέρει κοντά πρωταγωνιστές του Ελληνικού Σινεμά που αγαπήσαμε σε αλησμόνητες σκηνές .
Την παράσταση προλογίζει η Ισαβέλλα Μαυράκη Σκηνοθέτης. Παραγωγός της εταιρίας ΤΟΝΙΚΟΝ -Ντίνος Κατσουρίδης .
Στις 10 του Νοέμβρη στον χώρο Πολιτισμού κα Τέχνης " Έλευσις και Υδράνη" στον Κεραμεικό
Έναρξη παράστασης 20.30
Κείμενα : Γωγώ Λαπατά – Βούλα Σταμπέλου
Σκηνοθεσία– ερμηνεία –τραγούδι– επιμέλεια βίντεο : Φάνυ Πολέμη
Μουσική επιμέλεια -πιάνο : Μαρίνος Κωστόπουλος
«Έλευσις και Υδράνη»
Ευμολπιδών 9Α ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
~~~~*~~~~
Η Φάνυ Πολέμη είναι Ηθοποιός, απόφοιτος , αριστούχος της Δραματικής Σχολής Πέλου Κατσέλη. Βραβευμένη στο «Να η Ευκαιρία» της ΕΡΤ με το 1ο βραβείο Ερμηνείας στην κατηγορία «Μουσικό θέατρο».
Δασκάλα Κινησιολογίας και Παντομίμας, τραγουδοποιός – στιχουργός -ποιήτρια. Δασκάλα Θεάτρου για παιδιά (θεατρικό παιχνίδι – πως στήνουμε μια παράσταση για παιδιά με παιδιά) Παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών – ΕΡΤ, Δίαυλος 10 , Top FM , Galaxy , Kyklos Fm , Street Radio ertopen radio 106.7 La Vita radio. Butterfly radio.
Συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, μουσικές σκηνές και τηλεόραση..
Έχει δημοσιεύσει ποιήματα σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά και blogs, έχει εκδώσει επίσης την Ποιητική συλλογή «Χωρίς Αιδώ μιάν αοιδό και άλλες ποιητικές περιπέτειες».
Έχει δημιουργήσει το blog «Τέχνης φτερά» http://tehnisftera.blogspot.gr
~~~~*~~~~
Ο Μαρινος Κωστοπουλος γεννηθηκε και κατοικει στην Αθηνα. Ειναι συνθετης, θεωρητικος της μουσικης και πιανιστας. Ειναι αριστουχος αποφοιτος μουσικων σπουδων Ιονιου πανεπιστημιου. Ειναι επισης αριστουχος διπλωματος συνθεσης με καθηγητη τον Δημητρη Μακροποδη απο το Συγχρονο ωδειο Αθηνων, και πτυχιουχος πιανου με διακριση με καθηγητρια τη Μαρια Κουρη.
Διδασκει θεωρητικα της μουσικης στο Μουσικο σχολειο Αλιμου.
Εργα του εχουν παρουσιαστει σε συναυλιες και εργαστηρια (Μεγαρο μουσικης Αθηνων, αιθουσα Παρνασσου, ραδιοφωνια της Φλοριντα κ.α.), αλλα και σε παραστασεις οπου ο ιδιος παιρνει μερος ("Τα ματια της Ελσας" σε σκηνοθεσια Αθηνας Κεφαλα κ.α.) η πρόσκληση στο facebook για όσους θελουν συμμετοχή : https://www.facebook.com/events/774987506306478/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου